Gøglerbådens dørmænd handlede korrekt

Dørmændene handlede efter reglerne, da de pacificerede en 30-årig mand, der efterfølgende døde, siger politiet

Dørmændene på Gøglerbåden gjorde ikke noget forkert, da de pacificerede en 30-årig mand natten til søndag, der efterfølgende døde, siger Nordjyllands Politi.Foto: Grete Dahl <i>Pressefotograf Grete Dahl</i>

Dørmændene på Gøglerbåden gjorde ikke noget forkert, da de pacificerede en 30-årig mand natten til søndag, der efterfølgende døde, siger Nordjyllands Politi.Foto: Grete Dahl Pressefotograf Grete Dahl

AALBORG:Dørmændene passede tilsyneladende blot deres arbejde, da de natten til søndag pacificerede en gæst på Gøglerbåden i Aalborg, efter han havde generet og slået løs på flere gæster. Forinden var manden blevet smidt ud, hvorefter han sparkede døren til Gøglerbåden ind.

Det fortæller Lars Nørskov Jørgensen, politikommissær hos Nordjyllands Politi, der leder efterforskningen.

- På nuværende tidspunkt kan vi sige, at dørmændene handlede efter reglerne. Ifølge obduktionsrapporten er der ingen tegn på, at den 30-årige mand har været udsat for vold, inden han døde, siger han.

Efter episoden med dørmændene mistede den 30-årige bevidstheden og døde efterfølgende på Aalborg Sygehus natten til mandag.

Iltmangel var dødsårsag

Obduktionsrapporten er endnu ikke helt færdig, men foreløbig er dødsårsagen iltmangel hos den 30-årige mand.

Det stemmer overens med de første oplysninger, Nordjyllands Politi gav NORDJYSKE efter hændelsen på Gøglerbåden. Nemlig at de to dørmænd satte sig oven på den 30-årige gæst.

Den oplysning vil Lars Nørskov Jørgensen dog hverken be- eller afkræfte nu.

Var ikke udsat for afstraffelse

I tirsdagens udgave af Ekstra Bladet kunne man læse, at en anonym kilde fortalte, at den 30-årige gæst angiveligt blev udsat for regulær afstraffelse for øjnene af Gøglerbådens øvrige gæster natten til søndag - inden han var i kontakt med dørmændene.

Slagsmålet med de to andre gæster var opstået på grund af illegal spillegæld, skrev Ekstra Bladet.

Ingen af oplysningerne vil Lars Nørskov Jørgensen be- eller afkræfte over for NORDJYSKE.

- Jeg kender kun oplysningerne fra Ekstra Bladet, så dem vil jeg ikke kommentere på, lyder det.

Han tilføjer dog, at obduktionsrapporten endnu ikke viser tegn på, at manden skulle have været udsat for nogen form for afstraffelse eller vold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia var fuld og energisk
Luk