GOG henter svensk playmaker i Bundesligaen

Fynske GOG henter Gummersbach-spilleren Josef Pujol som erstatning for Gøran Søgard Johannessen.

Håndbold 20. marts 2018 10:12

Håndboldklubben GOG har kigget mod Bundesligaen for at lukke hullet på playmakerposition forud for den kommende sæson.

Når norske Gøran Søgard Johannessen skifter til Flensburg-Handewitt til sommer, bliver han afløst af den svenske playmaker Josef Pujol, der nu spiller for tyske Gummersbach.

- Jeg valgte at skrive kontrakt med GOG, fordi det er en klub med ambitioner om at være med i toppen af ligaen og kæmpe om medaljer, siger Josef Pujol til GOG's hjemmeside.

- Samtidig har jeg fået et godt indtryk af Nicolej Krickau som træner, og jeg tror på, at jeg kan udvikle mig og få succes – både personligt, men også med klubben, lyder det fra den 26-årige playmaker.

Nicolej Krickau har i flere år har et godt øje til Pujol.

- Vi er rigtig glade for at få tilknyttet Josef Pujol til vores trup. En spiller, jeg har fulgt de sidste 4-5 år. Det er ingen hemmelighed, at vi på denne position har været ekstremt grundige i vores rekrutteringsproces.

- Dels fordi playmakerpositionen jo altid er afgørende, men også fordi vi har skullet finde det rigtige match til vores nye stregspilsteam, siger GOG-træneren.

Pujol har i en årrække spillet for svenske Hammarby. I 2016 skiftede han til norske Elverum, hvor det blev til Champions League-kampe og et norsk mesterskab. I sommer gik turen så til Gummersbach.

GOG fører herrernes grundspil med to runder tilbage.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...