GOG-træner efter nederlag: Slutspilsplads er op til os

Jakob Larsen mener, at GOG's nederlag til Skjern ikke ændrer det helt store i forhold til at nå slutspillet.

Torsdag aften tabte GOG Håndbold for første gang i 10 kampe i Boxer Herreligaen i håndbold.

Med 24-27-nederlaget til Skjern Håndbold missede GOG en mulighed for at lave et måske afgørende ryk i forhold til at sikre en plads i slutspillet.

GOG-træner Jakob Larsen mener dog ikke, at nederlaget ændrer det store.

- Det kan ske, at man taber til Skjern, når de spiller, som de gjorde mod os. Så kan man ikke kalkulere med at få to point mod dem.

- Nu handler det om os selv. Vi skal vinde ude over Århus Håndbold, og så skal vi have nogle point i nogle af de andre kampe, siger Jakob Larsen med henvisning til den næste kamp den 28. februar i Aarhus.

GOG ligger nummer syv i Boxer Herreligaen med 23 point for 22 kampe, og de otte bedste hold kommer videre til slutspillet.

Klubben mangler ud over Århus Håndbold at møde KIF Kolding København og HC Midtjylland hjemme, mens GOG i sidste runde af grundspillet møder Bjerringbro-Silkeborg på udebane.

Før kampen mod Skjern havde GOG vundet syv kampe og spillet to gange uafgjort i klubbens foregående ni kampe i ligaen.

Selvom Skjern mødte frem med kun 10 spillere på holdkortet på grund af sygdom, lykkedes det gæsterne at vinde.

- De spillede klogt. Det lykkedes for dem at trække tempoet ud af spillet, så vi ikke fik løbet de kontraer, vi gerne ville.

- Når vi endelig kom til chancer, så reddede Kristoffer Laursen i målet. Vi tabte til ham og til et velspillende hold, der var ramt på ressourcerne, men som stadig havde topspillerne med, siger Jakob Larsen.

Skjerns stjernetrio med Nikolaj Markussen, Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard scorede henholdsvis 11, 6 og 4 mål i kampen.

- De er rigtigt dygtige til at spille hinanden op. Bedst som man tror, at man har tacklet Møllgaard eller Søndergaard, så får de sendt bolden videre til en spiller, der er mere fri.

- De skød klogt, og de er på et uhørt højt niveau, når de rammer dagen. Det gjorde Markussen, og det må man bare tage hatten af for, siger Jakob Larsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.