Golding sluttede stærkt

Den nordjyske skeetskytte havde fuldt OL-hus i tredje runde og er med i kampen om en finaleplads

Anders Golding gik en rimelig start på konkurrencen i skeetskydning. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Anders Golding gik en rimelig start på konkurrencen i skeetskydning. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LONDON:Et af de største nordjyske medaljehåb ligger på skuldrene af den 28-årige skeetskytte Anders Golding fra Pandrup. Nordjyden er med ved OL for anden gang, og mandag morgen klokken 10 dansk tid startede han på den første af i alt 5 kvalifikationsrunder, der skal finde frem til de skes deltagere i finalen, der afvikles tirsdag eftermiddag.

Golding ramte 24 af de 25 duer i første omgang, men missede to duer i anden runde fra den midterste position. I tredje runde var der dog fuldt fokus hos Golding, der ramte plet på alle 25 duer, og dermed er han for alvor inde i kampen om en af de seks pladser i finalen.
-Med lidt held havde jeg nok ramt en enkelt due mere, men det var svære forhold, og der er absolut intet, der er tabt endnu.
Anders Golding havde et skidt OL i Beijing for fire år siden, hvor han blot ramte 112 af 125 duer og endte på en 25.-plads, men denne gang har han i hvert fald fået en bedre start.
Starten er faktisk så god, at Golding ligger på tredjepladsen efter alle skytter har været igennem 75 af de 125 duer i kvalifikationen. Helt suveræn er den amerikanske verdensrekordholder Hancock, der blot har misset en enkelt due, og så følger tre skytter, der har misset tre duer.
Men det er stadig tæt, for derefter følger seks skytter med ramte duer.
Kvalifikationen fortsætter med yderligere to skydninger tirsdag og finale tirsdag eftermiddag.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.