Golf: Fire bogeys i træk koster dansker topplacering

Søren Hansen falder fra en delt syvendeplads til en delt 16.-plads i Spanien efter en skidt runde.

Golfspilleren Søren Hansen lavede bogey på hul 15, 16, 17 og 18 på anden runde af European Tour-turneringen Open de Espana, der spilles i Terrassa nær Barcelona.

På resten af runden blev det kun til yderligere en bogey, mens Søren Hansen også lavede to birdies. En score i tre slag over par på dagens runde sender danskeren fra en position som delt nummer syv ned på en delt 16.-plads. Samlet er Hansen et slag under par.

Havde Hansen lavet fire gange par i træk i stedet for fire gange bogey, ville danskeren have ligget på en delt tredjeplads.

Søren Kjeldsen havde også en skidt anden runde i fire slag over par, men klarede alligevel cuttet. Kjeldsen er delt nummer 41.

Lasse Jensen, Thomas Bjørn, Anders Hansen, Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen og Thorbjørn Olesen missede til gengæld alle cuttet og har derfor ufrivilligt weekendfri.

Thorbjørn Olesen var så sent som i sidste weekend tæt på at vinde AfrAsia Bank Mauritius Open, men Thorbjørn Olesen blev nummer to efter omspil. I Spanien sluttede danskeren ni slag over par for de først to runder.

Open de Espana føres af en navnebror til turneringen, franskmanden Edouard Espana. Han gik anden runde i tre slag under par og er samlet syv under.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.