Brønderslev

Golfens dag i Brønderslev

Man kan få stillet nysgerrigheden på golfbanen i Brønderslev

Brønderslevs golfbane set fra oven. På golfens Dag kan interesserede få mulighed for at prøve sporten.

Brønderslevs golfbane set fra oven. På golfens Dag kan interesserede få mulighed for at prøve sporten.

BRØNDERSLEV:Motion behøver ikke ende med et maraton i Berlin. Prøv en sport, hvor alle kan være med.

Sådan lyder opfordringen fra Brønderslev Golfklub, der inviterer til Golfens Dag 19. april fra klokken 11.

På Golfens Dag er der mulighed for at få stillet nysgerrigheden. For hvad er golf egentlig for en størrelse? Er det god motion, og er det nemt at komme i gang?

Golf er en sport, man skal prøve. For når man første gang rammer bolden, så er de negative tanker væk, og fascinationen opstår. Uanset alder og kondition. Så glem alt om dyre medlemskaber og lange ventelister - de findes praktisk talt ikke længere. Kom og prøv om golf er noget for dig.

- Søndag 19. april kl. 11 har du mulighed for selv at opleve glæden ved golf, når Brønderslev Golfklub holder åbent hus for alle, der har lyst til at mærke og opleve begejstringen ved en sport, som kan spilles af alle, uanset køn og om man er 6 eller 66 år, lyder det fra Christian Grande i Brønderslev Golfklub.

På selve dagen vil der være mulighed for at få lidt undervisning, prøvespille og opleve den gode stemning på golfbanen. Der vil også være mulighed for en køretur på bane og se naturen. Afslutningsvis giver klubben kaffe og kage.

- Ønsker du at forlænge eftermiddagen lidt kan du deltage i Bymesterskaberne for ikke-golfere. Det starter ca. kl. 13 og varer i cirka to timer. Du vil spille sammen med en fra klubben, så alle kan deltage og have en rigtig sjov eftermiddag. Tilmelding til mesterskaberne kan ske på selve dagen, eller hos Ulla Gade på telefon 98 82 32 81 eller mail: info@broenderslevgolfklub.dk

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

- Golf er en sport for livet og kan dyrkes af alle uanset kondital. Alt for ofte sidestiller man motion med høj puls og sved på panden. Men for de fleste danskere vil en runde golf bidrage væsentligt til både den fysiske og mentale sundhed. Golf er sjov, åbner for nye venskaber og skaber fantastiske oplevelser for rigtig mange mennesker, tilføjer Christian Grande.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.