Golfklub konkurs

Ejer af golfbanen forsøger at drive banen videre

Dronninglund Golfklub har forsøgt at rette op på økonomien, men det lykkedes ikke. Arkivfoto

Dronninglund Golfklub har forsøgt at rette op på økonomien, men det lykkedes ikke. Arkivfoto

DRONNINGLUND:I løbet af et par dage indgives der konkursbegæring mod Dronninglund Golfklub. Skifteretten forventes at skulle bruge to-tre uger på behandlingsarbejdet.

Indtil videre er Dronninglund Golfklub fortsat åbent for spil for såvel medlemmer som greenfeegæster.

- Det er med dyb beklagelse, vi er kommet i denne situation, siger klubbens formand, Helle Christensen til NORDJYSKE Medier.

Var på rette vej

De seneste tre år har klubben været på rette vej, hvilket også driftsresultaterne viser.

- Nu er vi imidlertid blevet indhentet af mange års likviditetsudfordringer. Skal vi løse den nuværende krise, skal vi gældsætte klubben yderligere og det vil ikke være rimeligt overfor hverken medlemmer eller andre.

- Vi har ellers forsøgt at gøre alt, hvad vi kunne, for at undgå en lukning. Nu må vi acceptere, at det ikke har været nok.

- Vi skal være de første til at beklage – ikke mindst i forhold til vores personale og vore medlemmer, men også vore samarbejdspartnere med hvem, vi har haft et rigtigt godt samarbejde.

- Det kan ikke undgås, at en lukning af klubben vil få konsekvenser for medlemmer og spillere på banen – og vi beklager de gener, det medfører. Vi ved dog, at baneejer Morten Jensen vil gøre alt, hvad han kan, for at tilbyde medlemmerne at spille på baneanlægget indtil der er fundet en ny løsning. Det er vi taknemmelige for og kan kun opfordre til at bakke op om golfbanen og Morten Jensens initiativ.

- Vi er bekendte med, at der allerede nu er kræfter i gang med at etablere en ny golfklub i Dronninglund og det er vort håb og forventning, at en ny golfklub snart kan se dagens lys. Vi kan kun opfordre alle til at tage aktivt del i det arbejde, for naturligvis skal der være en golfklub i de smukke omgivelser ved Jyske Ås.

Ejer: Dybt beklageligt

Ejer af Dronninglund Golfbane, Morten Jensen, siger:

- Det er med dyb beklagelse, at jeg har modtaget meddelelsen om, at Dronninglund Golfklub forventes erklæret konkurs.

- Dette er i særdeleshed beklageligt, når jeg ved, at bestyrelsen for Golfklubben har gjort en kæmpe indsats for at udvikle klubben og er lykkedes på en lang række områder.

Vil holde banen i drift

- Dronninglund Golfklub har som lejer af baneanlægget stået for driften af Dronninglund Golfbane. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at konkursen får så minimale konsekvenser for driften som overhovedet muligt.

- Jeg ejer hele baneanlægget og alle bygningsfaciliteterne samt en væsentlig del af inventaret. Yderligere er maskinparken via mig udlejet til Dronninglund Golfklub.

- Det er min hensigt at holde golfbanen i drift, hvilket vurderes at være realistisk, idet det jeg via ejerskabet til faciliteterne forholdsvis enkelt og hurtigt kan få igangsat drift i mit regi, fortæller Morten Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.