Lokalpolitik

Golfpark med 40 parcelhuse i Palm City

Palm City udstykker nu 40 byggegrunde til parcelhuse ved siden af Havekolonien Flade Enge

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det har været meget op ad bakke for folkene bag Palm City, men Siggi Strandeng og Otto Stavad kan stadig smile og arbejder ufortrødent videre på at realisere det store golf- og ferieprojekt Palm City. Nu vil de udstykke en del af området til 40 parce

Palm City ændrer nu strategi. I stedet for golfhytter og feriehuse udstykker de en del af området til parcelhuse. Grundene, der bliver mellem 700 og 1200 kvadratmeter, ligger i området ved siden af Havekolonien Flade Enge og kommer til at ligge klos op ad den planlagte golfbane i Palm City. Først til mølle - Lokalplanen tillader, at vi udstykker til parcelhuse, og grundene sælges efter først-til-mølle-princippet, alle til samme pris, 345.000 kr., uanset størrelse og beliggenhed, siger direktør Otto Stavad. Folkene bag Palm City har skelet til Golfparken i Hjørring, et boligområde i det naturskønne område op til Hjørring Golf Klubs bane. Se tv-indslag om sagen her - Der er mangel på billige byggegrunde i Frederikshavn by. Her kan du bygge et nyt hus med lavt energiforbrug for under to millioner kroner, siger Otto Stavad. Individuelt byggeri - Alle vi har talt med, siger det er et attraktivt område, hvor vi kan lave et spændende miks af helårshuse og fritidshuse, tæt på golfbanen og tæt på byen. Det er ideelt for børnefamilier. - Folk kan bygge individuelt, som de vil, og vi er klar til at indgå i et samarbejde med lokale håndværkere og boligforeninger om energivenlige prøvehuse, siger Otto Stavad. Eneste restriktion i lokalplanen er, at husene ikke må være af træ. Golfbanen klar om 4-5 år Sideløbende med den nye udstykning arbejder Palm City videre med resten af det store golf- og ferieprojekt, som omfatter en 18 hullers golfbane og centerbygning med diverse faciliteter. - Vi forventer, at golfbanen og resten af projektet er færdig om fire-fem år, siger salgsdirektør Siggi Strandeng. Som tidligere fortalt har bygmester Arne Andersen, Vrå, overtaget 58 grunde i det såkaldte beachområde nærmest Kattegat, hvor der for øjeblikket er fuld gang i byggemodningen. I løbet af sommeren skyder de næste fire-fem feriehuse op i dette område, hvor der i alt er 146 grunde, som skal bebygges inden 2013.