Golfparken vil udvide mod nordvest

Golfparken vil udvide vest for Skagensvej, og Flade Bakker skal udvikles som nyt boligområde

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Byggegrundene i Golfparken, Frederikshavns nye parcelhuskvarter i den nordlige bydel ved Flade Engvej, blev nærmest revet væk, og nu vil folkene bag Golfparken Frederikshavn A/S, Siggi Strandeng og Otto Stavad, have gang i bydelsudviklingen af endnu et område nord for Golfparken.

Det drejer sig om området nord for Flade Engvej på vestre side af Skagensvej, der indgik som en del af det kuldsejlede Palm City golfprojekt.

Større byggegrunde

Flere end 30 familier har de seneste år valgt at bosætte sig i nye parcelhuse i Golfparken, og ifølge Otto Stavad er der stor interesse og mange der efterlyser større byggegrunde, end dem, der er tilbage i Golfparken.

Derfor søger Golfparken A/S om tilladelse til at udvikle området vest for Skagensvej som Frederikshavns nye bydel.

Ønsket er en helhedsplan, hvor der også tænkes boliger og rekreative områder ind.

Folkene bag Golfparken ønsker også at holde muligheden for en hytteby og en udvidelse af golfbanen med en ny ni-hullers bane åben.

Flade Bakker og Skibakken

Plan- og miljøudvalget behandler ansøgningen på mandag, og på dagsordenen er også en helhedsplan for en ny rekreativ bydel i Flade Bakker, der blandt andet omfatter ”Skibakken”, der som Palm City-projektet aldrig blev til noget.

Store dele af bakken ved Øster Dal er i dag udbygget med arkitektonisk vidt forskellige huse med flot udsigt over bakkerne og Kattegat.

Helhedsplanen for Flade Bakker skal blandt andet være med til at binde byen bedre sammen i en øst-vest-akse med en forbindelsessti, der løber helt fra Paradiskajen på havnen til Faurholt Skov.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.