Jammerbugt

Golfspillere strømmer til Blokhus

Golfklubben i Blokhus har haft ekstra mange besøg på grund af de massive regnskyl

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jesper Thomasen

Af Morten Appel

morten.appel@nordjyske.dk

BLOKHUS:Da de massive oversvømmelser ramte landsdelen for få uger tilbage betød det samtidig at mange nordjyske golfbaner i et bredt bælte fra Hirtshals til Sæby måtte lukker huller og i nogle tilfælde hele banen.

Da golfspillere er et folkefærd der nødigt vil undvære deres friluftshobby fandt de hurtigt frem til en af regionens tørre pletter.

- Jeg vil skyde på at 90 procent af gæsterne i efterårsferien kom på baggrund af de store vandmasser andre steder i Nordjylland, fortæller golftræner i Blokhus Golfklub, Casper Bruun.

- Samtidig er det nok sådan at når folk har spillet så meget golf som der har været mulighed for i år så gider de ikke gå at blive beskidte.

- Vi har været en tør plet. Vi havde nogen der skulle spille i Hirtshals den dag der kom regn og vi har haft folk, der kom fra Skagen for at spille. Det er immervæk noget af en køretur.

På banerne i Blokhus faldt der i perioden omkring 90 millimeter regn og det er nok til at gøre golfbaner ukampdygtige. Men rettidig omhu sikrede banerne i rette tid.

- Dagen før alt regnen faldt, havde vi fået optimeret alle vores grøfter, og det viste sig jo så at være en god beslutning,

Samtidig har golfklubben i løbet af året sikret banerne ved at blandt andet at sætte større propper ind på greens.

- Der var selvfølgeligt nogle store og lidt beslutninger dengang, men det viste sig at være en virkelig god beslutning med det efterårsvejr der kom.

De massive regnvejr har fået de nordjyske klubber til at drøfte hvordan man kan hjælpe hinanden hvis vejrliget pludseligt lukker nabobanen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst