Golftalentet Olesen: Jeg spillede kanon

Karrieren kører på fuld drøn for det danske golftalent Thorbjørn Olesen, som onsdag spillede "kanon" i Østrig.

Golftalentet Olesen: Jeg spillede kanon

Lørdag gik Thorbjørn Olesen en runde sammen med verdensstjernen Tiger Woods under British Open, og onsdag lagde danskeren sig i spidsen af den østrigske golfturnering Lyoness Open. Det har været en god lille uge for danskeren.

- Det var en lang dag (onsdag, red.), men jeg spillede kanon de første 14 huller, hvor jeg fik lavet syv birdies. Jeg var meget stabil og spillede rigtig godt, så det var dejligt, siger Thorbjørn Olesen til DR Sporten.

Danskeren måtte vente på at komme i gang med onsdagens runde i Østrig på grund af regn, og han fik derfor kun gennemført 14 huller på grund af mørkets frembrud. Derfor måtte han stå tidligt op torsdag og gøre runden færdig.

Og her lavede han en blandt andet en birdie, så han efter første runde lå på en delt førsteplads sammen med Pablo Larrazábal.

De gode resultater kommer efter en længere god periode for danskeren.

- Jeg har spillet godt i en to måneders tid, men har ikke rigtigt haft resultaterne. Men nu havde jeg en god uge i sidste uge, og den selvtillid tager jeg med.

- Jeg beviste, at mit spil er godt nok under så stort pres. Men der er stadig mange runder tilbage her, siger Thorbjørn Olesen.

Danskeren går torsdag anden runde i Østrig. På lidt længere sigt håber han på at komme med til den amerikanske major US PGA Championship i august.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.