Gourmetaften rundt om kølediskene

Karl Erik Hansen
Uddeler Henrik Johansen byder de forventningsfulde gæster velkommen.
3. april 2017 08:30 - Opdateret 3. april 2017 08:30

Der var da også langt flere end 100 Svenstrup borgere, som havde takket ja til indbydelsen til gourmetaften.

Bag indbydelsen stod SuperBrugsen.

Allerede inden uddeler Henrik Johansen kl. 20 bød velkommen gik snakken livligt med en velkomstdrink i hånden rundt om i butikken, for det var i butikken at alle lækkerierne blev serveret.

Der var fem serveringssteder fordelt rundt i butikken.

Ville man begynde med lidt let kunne man bl.a. tage en avocado-nutella fra grøntafdelingen.

Længere fremme serverede slagterafdelingen enebærgryde med kartoffelmos, fremstillet efter mestersvend Heines private opskrift.

Der blev selvfølgelig også servere smagsprøver på drikkevarer.

Først mødte gæsterne Skagen Bryghus som uddelte prøver på kendte og nye produkter og årets påskebryg.

Næste stop var aftenens mest populære for her udskænkede brugsens vinmand, Bent Jacobsen, smagsprøver på 11 vine som ikke tidligere har været i butikkens sortiment.

Hermed var det ikke slut, for oppe ved bagerafdelingen serverede to medarbejdere smagsprøver på otte slags petitfour, nogen kaldte dem små konditorkager. Bagerafdelingen havde også fremstillet et kæmpepåskeæg af lagkagebunde, jordbærfromage, marcipan og chokoladetrøffel.

Sidste stop på gourmetturen var ved romstanden, hvor uddeler Henrik Johansen gav smagsprøver på Rom fra Caribien, Barbados og Peru, nogle lyse andre næsten sorte.

Efter én gourmettur, kunne gæsterne begynde forfra eller gå tilbage og smage endnu en af de spændende vine.

Der uddeles ikke stjerner for gourmetmiddagen, men set ud fra de mange anerkendende blikke og den gode stemning havde det været en god aften.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...