Gråd, gode grin og kongeligt teater

Der er lagt op til et musikalsk program med både tårer af latter og sorg i Teaterforeningen

Henning Jensen gæster med det Kongelige Teater Frederikshavn Teaterforening i år med opsætningen ”Helt enkelt kompliceret”.  Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Henning Jensen gæster med det Kongelige Teater Frederikshavn Teaterforening i år med opsætningen ”Helt enkelt kompliceret”. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:- Vi glæder os over, at vi får besøg af Det kongelige Teater i år, med Henning Jensen i opsætningen “Helt enkelt kompliceret”. Det er mange år siden Det Kongelige Teater har været på turne og vi var en af de heldige teaterforeninger, det lykkedes for at få besøg. Det glæder vi os rigtig meget til, udtaler formand i Frederikshavn Teaterforening, Betty Rode, der fortæller, at man i år også kan glæde sig til en eftermiddag i selskab med Beatles. Musikjournalist, Per Wium, kommer og holder foredrag om Beatles der efterfølges af Cafe Liva’s opsætning af cabareten Love me do. Det er den Reumert nominerede Jacob Morild der står bag dette.

Herudover kan Preben Kristensen opleves i forestillingen Dig og Mig “Putting it Together”, i samspil med Jeanne Boel, Karsten Jansfort, Thomas Mørk m.fl.

Familieforestillingen i år er Astrid Lindgrens “Mio min Mio”.

- Ja, i det hele taget har vi noget for enhver smag. Dansk Danseteater kommer igen på besøg, denne gang med “Ildfuglen” og med den gribende modtagelse de fik i sidste sæson, så er der mange der glæder sig til gensynet. I Frederikshavn Kommune er indbyggerne altid klar til at tage imod kulturen, vi der har ansvaret for teater, nyder at der er så mange der vælger os til, det er vi faktisk rigtig stolte af siger formand Betty Rode.

Sæsonen starter med et foredrag af den kendte og respekterede journalist Anders Agger.

- Det er en mand, vi slet ikke kan lade være med at holde af, smiler formanden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.