Grædende Rikke Møller: Det var min tur

Den danske svømmer håbede på en OL-medalje, men blev slemt skuffet

Rikke Møller satte ny nordisk rekord, men kunne ikke rigtig glæde sig over det. Foto: Scanpix

Rikke Møller satte ny nordisk rekord, men kunne ikke rigtig glæde sig over det. Foto: Scanpix

LONDON:Tårerne piblede frem hos Rikke Møller Pedersen, efter at den danske svømmer torsdag aften netop var sluttet uden for medaljepodiet på en 4. plads i 200 meter bryst ved OL i London.

Fynboen, der gjorde sit bedste og satte nordisk rekord, kunne næsten ikke tale på grund af de mange tårer.

- Der er så mange følelser i det her, og jeg havde nok bare håbet, at jeg skulle juble lidt den her gang. Det var en god tid, men ikke helt godt nok, fastslår Rikke Møller Pedersen om sin nye rekordtid på 2.21,65 minutter.

Lå nummer tre

Efter 150 meter lå hun til en bronzemedalje, men på de sidste 50 meter overhalede russiske Juliia Efimova hende og indtog podiet sammen med den amerikanske vinder Rebecca Soni, der sejrede i verdensrekord-tiden 2.19,59 minutter.

- Jeg kan ikke finde noget, jeg skulle have gjort anderledes. Jeg ved ikke, om det er følelserne, der taler, men jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort bedre. Jeg så godt Efimova til sidst, hvor det sprøjter lidt, men jeg prøver bare at følge Soni for at få det bedste ud af mit løb, og jeg fik også al energien ud, tror jeg, fortæller Rikke Møller Pedersen.

Når nu det blev til dansk og nordisk rekord, så kan den danske svømmer nu godt tillade sig at være bare lidt stolt.

- Jeg er stolt af at være med i en finale, hvor vinderen svømmer under 2.20 minutter og sætter verdensrekord. Det er jeg stolt over at være en del af, fastslår Rikke Møller Pedersen./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.