Græder af bekymring

Beboere på plejehjem frygter flytning

92-årige Marion Jensen har i årevis levet med frygten for, at politikerne lukker plejehjemmet Tonnishave i Asaa. Foto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

92-årige Marion Jensen har i årevis levet med frygten for, at politikerne lukker plejehjemmet Tonnishave i Asaa. Foto: Bent Bach Bent Bach

ASAA:De seneste mange år har plejehjemmet Tonnishave i Asaa flere gange været truet af lukning. Den 10. oktober tager byrådet i Brønderslev Kommune endelig stilling til, om nøglen drejes om. Beslutningen har stor betydning for de 14 beboere.

- Vi er så bekymrede alle sammen, og jeg er helt grædefærdig med det samme jeg tænker på det, fortæller en af beboerne, 92-årige Marion Jensen, der har levet hele sit liv i Asaa. De sidste ni år på plejehjemmet Tonnishave.

- Jeg har hele tiden været glad for at bo her. Det er et bette hyggeligt hjem, og vi har sådan et godt personale. De tager sig tid til at hygge og snakke med os, forklarer Marion Jensen.


- Jeg kan slet ikke fortælle, hvordan jeg har det inden i. Stemningen er slet ikke god her på hjemmet. Vi snakker ikke om andet, end hvor vi nu skal hen, hvis de lukker vores dejlige hjem. Vi er rigtig, rigtig kede af det, siger 92-årige Marion Jensen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.