Græsk basketstjerne overstråler Durant i NBA

Med 49 point blev Giannis Antetokounmpo topscorer for Milwaukee Bucks, som vandt knebent over Brooklyn Nets.

Brooklyn Nets-spilleren Kevin Durant (nummer 7) ses her i duel med Milwaukee Bucks-topscorer Giannis Antetokounmpo. Bucks vandt kampen.

Brooklyn Nets-spilleren Kevin Durant (nummer 7) ses her i duel med Milwaukee Bucks-topscorer Giannis Antetokounmpo. Bucks vandt kampen.

LOS ANGELES: I en pointrig affære vandt Milwaukee Bucks 117-114 over Brooklyn Nets i NBA sent søndag aften dansk tid.

Kampen var samtidig en duel mellem to af ligaens største basketballstjerner i form af Giannis Antetokounmpo hos Bucks og Nets-spilleren Kevin Durant.

Den duel i opgøret vandt Antetokounmpo med sine 49 point - grækerens højeste antal point i denne sæson. Det var kun tre point fra karrierens højeste, som han satte for to år siden.

Til sammenligning sluttede Kevin Durant med 42 point i kampen, som var et opgør mellem ligaens to mest scorende mandskaber.

- Det er det billede, jeg gerne vil have af mig selv, når vi kigger fremad. Det betyder ikke noget, at jeg scorede 49 point. Det er jeg ligeglad med.

- Det, der betyder noget, er mit spil, og at jeg var i stand til at finde mine holdkammerater, siger Giannis Antetokounmpo, der vendte tilbage fra en pause med en ankelskade.

Trods nederlaget er Brooklyn Nets allerede klar til slutspillet i NBA, og Milwaukee Bucks har også solid kurs mod det samme.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.