Græskarsuppe

Morten Kok byder indenfor til lækker græskarsuppe med hvidvin og chili.

Fødevarer 9. december 2007 12:37

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE 4 kuverter

  • 1 hokaido græskar
  • 4 dl æble saft/juice uden sukker
  • 4 dl hvidvin
  • 1 skalotteløg
  • 1 rød chili
  • 1 gulerod
  • 2 tomate
  • Frisk timian Fremgangs måde Græskar skrælles og kerner fjernes og skæres i små stykker. Derefter ristes det i en gryde med en anelse olivenolie. Herefter tilsættes små stykker af de andre urter og det ristes godt igennem. Tilsidst tilsættes timian. Hvidvinen tilsættes og det koges op. Derefter tilsættes æblejuice og suppen koges let ind til urterne er møre. Suppen smages til med lidt karry, salt og peber. Serveres med valgfrit fyld men det kan anbefales med fisk,skaldyr og kylling.
  • Nyheder udvalgt til dig
    Henter artikler...

    Nordjyske Plus

    Henter artikler...