Grandprixet rykker ind i busserne

Nordjyllands Trafikselskab har gjort busser klar til lørdagens grandprix-fest

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Passagerne, der i de kommende dage står på en af busserne på buslinje to i Aalborg og omegn, får sig muligvis en lidt anderledes køretur til og fra skole og arbejde.

I anledning af at både Melodi Grand Prix og MGP i år finder sted i Aalborg, har Nordjyllands Trafikselskab (NT) nemlig valgt at hoppe med på grandprixbølgen.

Busselskabet har pyntet to busser, der kører til Gigantium, op med diskokugler, gamle LP-plader og andet pomp og pragt, der kan minde passagerne om, at grandprixet er kommet til byen.

- Vi vil gerne gøre busrejsen lidt anderledes og giver passagerne noget, som de ikke forventer. Derudover vil vi selvfølgelig gerne bakke op om et stort lokalt event som grandprixet, siger Jens Otto Størup, som er direktør for NT.

Der vil være mulighed for at køre med en grandprix-bus indtil både Melodi Grand Prix og børnenes MGP har fundet sted de to kommende lørdage.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.