Grandprixfans festede med Mylle natten lang

Das Bierbar i Jomfru Ane Gade lagde lørdag nat kulisse til et brag af en grandprixfest

28
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Mens det storslåede grandprixshow lørdag aften fandt sted i Gigantium, var der også grandprixfest et andet sted i byen.

I anledningen af at Aalborg i år har fået æren af at spille op til det store musikbal, er Das Bierbar i Jomfru Ane Gade nemlig omdannet til Grand Prix Ambassade - og lørdag aften og nat nåede festlighederne kogepunktet på grandprixbaren.

Mellem glitter, guirlander og kulørte lamper fulgte flere dedikerede fans showet, der blev vist på storskærm, og der blev både buhet og heppet, da stemmerne blev afsløret, og Anti Social Media løb med sejren med sangen ”The Way You Are”.

- Vi plejer altid at sidde derhjemme, men jeg synes, det kunne være fedt at prøve noget andet og opleve grandprixet sammen med en masse andre. Her er bare en helt fantastisk stemning, siger 22-årige Sara Lyster Blæsbjerg, som var blandt dem, der havde valgt at skifte sofaen ud med storskærm på grandprixbaren.

Grandprixlegende spillede op

Festen startede for alvor, da tilskuerne fra Gigantium ved midnatstid ankom til Jomfru Ane Gade og indtog baren med højt humør.

Højdepunktet var dog, da radiolegenden Jørgen De Mylius indtog dj-pulten og blæste op for hitmaskinen med den ene velkendte grandprixslager efter den anden.

Den garvede grandprixekspert var imponeret over Aalborgs værtskab og festen på Grand Prix Ambassaden.

- Det er rigtig godt, at der er nogen, der laver noget afterparty. Førhen var det forbeholdt kunstnerne, og så kunne resten bare gå hjem efter showet. Og er der en by, der bare kan det der, er det jo Aalborg, fordi de har Jomfru Ane Gade, siger Jørgen De Mylius, som også var meget tilfreds med vindersangen.

- Ikke alle var lige gode, og det var den helt indlysende vinder, siger han.

En tilfreds barejer

Også Das Bierbars ejer Thomas Kristiansen, som driver 12 forskellige barer i den berømte festgade, var en tilfreds mand.

- Det har været en fantastisk aften. Aalborg fortjener, at vi går all in, når showet kommer til byen. Vi har vist, at vi kan skabe en fest, og selvfølgelig skulle folk have mulighed for at komme ind og møde legenden Jørgen De Mylius - han er jo mr. grandprix, siger barejeren.

Grandprixfesten fortsatte natten lang - eller i hvert fald indtil Das Bierbar lukkede ned klokken seks.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.