Gratis adgang til lørdagens topkamp på Lerpytter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Toscorer Mikkel Agger har allerede scoret 25 gange i år, bliver det til flere mål lørdag. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen

Lørdag spiller Thisted FC årets sidste kamp, og der er gratis adgang for alle til topkampen mod det førende hold, ubesejrede Brabrand.

- Kampen er vigtig for begge hold forud for kommende forårs slutspil, og oprykning til 1. Division. Opbakning fra et stort publikum kan gøre forskellen for os, siger formand for TFC Niels Jeppesen. Pointene er vigtige til slutspillet. Vi har allerede 12 point med over til slutspillet. Får vi en sejr, får vi 15 point med over - det kan hjælpe os meget i oprykningskampene til foråret. ?10. juni ved vi hvilke to hold der rykker i 1. Division. Vi går til slutspillet med flest point af samtlige hold, så jeg har en god fornemmelse i maven, siger TFC formanden til thistedposten.dk.

Thisted baskede Brabrand sidst de besøgte Lerpytter.

- Vi spillede fantastisk fodbold i Odder. Mikkel Agger og holdet er klar. Det kan blive en flot kamp, der venter forhåbentligt rigtigt mange lørdag, lyder det fra formanden for TFC.

Kampen begynder 15. Det er Thy-Mors Energi der har købt kampen, og dermed givet alle gratis adgang til topbold på Lerpytter, for sidste gang i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.