Gratis koncert på Café Ciffy

Renée Søndergaard spiller gratis for sit hjemmepublikum

Renée Søndergaard giver en gratis koncert på Café Ciffy. <i>Kurt Bering</i>

Renée Søndergaard giver en gratis koncert på Café Ciffy. Kurt Bering

HJØRRING:For et år siden udkom Renée Søndergaards debutplade ”Not Here For Love”.

Det skal fejres med en gratis koncert på Café Ciffy i Hjørring onsdag 12. december.

Renée Søndergaard har i forbindelse med udgivelsen af pladen modtaget Spar Nords kulturpris for sit arbejde som sanger og sangskriver, og hun har det seneste år turneret rundt i hele landet og blandt andet spillet supportjobs for Lis Sørensen, Dodo & the Dodos og Mathilde Falch.

- Det har givet et kæmpe spark i min karriere at udgive min egen plade, og det er fantastisk at have den med rundt til de forskellige spillesteder i Danmark. Selvfølgelig vil jeg gerne fejre årsdagen for udgivelsen og alt det fantastiske, der er sket i min karriere i løbet af dette år, siger den talentfulde Hjørring-sanger.

På koncertaftenen bliver der mulighed for, at deltage i konkurrencen om en huskoncert – en koncert hvor Renée Søndergaard spiller helt akustisk hjemme i folks private hjem – samt signerede eksemplarer af hendes debutplade.

- Jeg vil gerne kræse lidt for mine trofaste fans heroppe i Hjørring, og jeg håber at se en masse mennesker til koncerten, fortæller hun.

Koncerten starter klokken 20.30, hvor hun har lokale musikere med på scenen. Lars Møller og Børge Lunde fra SixPack og Michael Vajhøj fra Bitter Moon spiller med, mens Trine og Tanja Pedersen er korpiger. toto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.