Gratis-koncert på Rådhuspladsen

Mikael K i multimedie-koncert med "Sange fra Nord"

Mikael K gæster Frederikshavn som afsluttende aktør i Kulturkaravanen. Foto: Ole Iversen
Musik 14. juni 2018 10:30 - Opdateret 14. juni 2018 11:25

FREDERIKSHAVN: Sangeren og musikeren Mikael K spiller fredag aften fra kl. 22.30 hele konceptalbummet "Sange fra Nord" i Frederikshavn. Publikum kan opleve den udendørs multimediekoncert, hvor fotografier af de musikalske portrætter vises på storskærm, mens Mikael spiller og synger.

Einar Trie fra Frederikshavn - er én af ni nordjyske personligheder i sange og fotografier, som Mikael K portrætterede i fotobogen og musikalbummet "Sange fra Nord i 2014.

Koncerten er et afsluttende punktum og samtidig et ekstra programpunkt i forbindelse med Kulturkaravanens besøg i Frederikshavn.

Inden fredagen går på hæld er der fernisering på skoleelevernes fotoudstilling i PixlBoxen, og herefter vises Årets Pressefoto på Rådhuspladsen inden Mikael K. tager over.

Det lidt sene tidspunkt er valgt for at mørket, billederne og musikken til sammen kan skabe det helt rette intime stemning.

Koncerten med Mikael K er tilrettelagt i samarbejde mellem PixlArt og Det Musiske Hus, som også har lovet at holde baren åben.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...