Gratis TV2-video på mobilen

Aalborg Kongres & Kultur Center får trådløst downloadcenter

TV2-fans vil efter planen kunne downloade TV2-videoklip til koncerten i Aalborg. Hvis de medbringer en mobiltelefon med Bluetooth. 
 Foto: Martin Damgård

TV2-fans vil efter planen kunne downloade TV2-videoklip til koncerten i Aalborg. Hvis de medbringer en mobiltelefon med Bluetooth. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Når rockbandet TV2 spiller i Aalborg 2. februar, vil der være mere end god musik i luften. Der vil også være gratis videoklip til din mobil. Koncerten med TV2 i Aalborg Kongres & Kultur Center bliver nemlig lidt mere højteknologisk end hidtil. Hvis alt går efter planen vil fremmødte TV2-fans med mobiltelefoner kunne gå hen til et særligt ¿downloadcenter¿ i kongrescentret, hvorfra de trådløst kan hente videoklip, ringetoner og digitale fotos med TV2. Det hele overføres frit og kvit via såkaldt Bluetooth-teknologi, trådløs kommunikation over kort afstand. Hvis man vil have videoklippene med TV2, skal man altså medbringe en mobiltelefon med Blue- tooth. - Vi vil gerne lancere en ¿Bluetooth-væg¿ til TV2-koncerten, fortæller pressechef Susanne Kabel fra Aalborg Kongres & Kultur Center. I forvejen er kongrescentret i gang med at teste den nyeste Bluetooth-teknologi for at tilbyde sine gæster information direkte på mobilen. Hvis man i dag går ind i kongrescentrets foyer med en mobil og har slået Bluetooth til, vil det blippe med digitale tilbud. Så befinder man sig nemlig i en såkaldt ¿blipzone¿, hvor man trådløst får tilbudt for eksempel videoklip med reklamer om kommende koncerter. - Vi har hidtil sendt små videospots ud via Blue- tooth, men også tilbud om for eksempel billige billetter eller en gratis drink i pausen til et arrangement, fortæller Susanne Kabel. De nye Bluetooth-muligheder i kongrescentret er et udviklingsprojekt i samarbejde med de to nordjyske firmaer N¿volve i Aalborg og BLIP Systems i Vester Hassing. Om formålet siger Susanne Kabel: - Det er en ny måde at kommunikere på. Vi giver vores gæster ekstra muligheder, og der sker noget på deres mobiltelefon.

Breaking
Følg snestormens rasen live - politiet vil have lastbilerne af vejene
Luk