Aalborg

Grease kommer til Aalborg

Musicalen Grease spiller i Aalborg til september - billetsalget begynder i dag

Hitmusicalen GREASE spiller i Aalborg til september. PR-foto

Hitmusicalen GREASE spiller i Aalborg til september. PR-foto

AALBORG:Musicalen Grease spiller i Aalborg Kongres- og Kulturcenter den 25. og 26. september næste år. Billetsalget til den populære musical begynder allerede i dag, den 10. november.

The One and Only Company’s opsætning af Grease kommer til Aalborg som led i en turné rundt til ni byer. Udover Aalborg har nordjyderne også mulighed for at opleve hitmusicalen i Arena Nord i Frederikshavn den 16. og 17. oktober.

Opsætningen af musicalen med sangerinden Anna David og danseren Silas Holst som de ikoniske hovedroller Danny Zucko og Sandy havde premiere i Tivolis koncertsal i 2012 og endte med at sælge hele 125.000 billetter.

Tivolis opsætning af Grease instrueres af Carsten Friis, koreograferes af amerikanske Tim Zimmermann, og kapelmester Joakim Pedersen vil svinge taktstokken.

Fra teater til musical

De fleste husker nok Grease som filmen fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton John i hovedrollerne, men faktisk blev forestillingen udviklet på de skrå brædder, da Grease i 1971 havde premiere på et lille teater i Chicago.

Teaterstykkets hyldest til 50’erne var en kæmpe publikumssucces og blev derfor videreudviklet til en musical, der i 1972 fik premiere på Broadway. Musicalen blev den bedst sælgende forestilling på Broadway nogensinde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst