Grease-stjerne efter kræftdiagnose: Jeg er rørt

Olivia Newton-John er rørt over den store støtte, hun har mødt, efter at hun blev ramt af brystkræft igen.

CHILE-MUSIC-FESTIVAL-VINA-NEWTON-JOHN Foto: Scanpix/Paul Plaza

CHILE-MUSIC-FESTIVAL-VINA-NEWTON-JOHN Foto: Scanpix/Paul Plaza

I slutningen af maj afslørede den engelsk-australske skuespillerinde Olivia Newton-John, at hun igen er blevet ramt af en kræftsygdom, der har spredt sig til hendes rygrad.

Siden har den 68-årige Grease-stjerne oplevet stor støtte fra mennesker verden over. I en ny udtalelse takker hun sine fans og alle andre, der har sendt hende en kærlig tanke i den svære tid.

- Jeg er virkelig taknemmelig og rørt over den verdensomspændende kærlighed og bekymring. Tak, skriver hun i en statusopdatering på Facebook.

Den dårlige nyhed har ikke fået skuespillerinden til at miste sit gåpåmod, og i udtalelsen slår Olivia Newton-John fast, at hun forventer at komme sig over sygdommen.

- Jeg har det godt, og jeg nyder den store støtte fra min familie og mine venner og et team af læger både her i USA og på Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre i Melbourne, Australien.

- Jeg er fuldstændigt overbevist om, at min nye rejse vil blive en positiv succeshistorie, der kan inspirere andre, skriver hun i opdateringen.

Olivia Newton-John, der særligt er kendt for sin rolle som den sukkersøde Sandy i filmmusicalen "Grease", fortalte for første gang om sin kræftsygdom på Facebook den 30. maj i år.

Sangerinden meddelte på det sociale medie, at hun var nødsaget til at udskyde sin koncertturné i USA og Canada, fordi hun igen var blevet ramt af brystkræft.

- Rygsmerten, der i første omgang betød, at hun måtte udskyde den første halvdel af sin koncertturné, har vist sig at være brystkræft, der har spredt sig til rygsøjlen, fremgik det af meddelelsen.

Olivia Newton-John, der startede sin karriere som countrysangerinde, fik første gang konstateret brystkræft i 1992. Dengang gennemgik hun ifølge Daily Mail en mastektomi (fjernelse af brystet, red.), kemoterapi og en rekonstruktion af brystet.

Siden har hun arbejdet på kampagner om, hvordan man kan tackle brystkræft, og hun har desuden været med til at oprette Olivia Newton-John Cancer and Wellness Research Centre i Melbourne i Australien.

Se opdateringen her:

https://www.facebook.com/olivianewtonjohn/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.