Grillet laks

Nu med pyt i pande.

Restaurant Kronborg Egholm Aalborg Kokken Kasper laver 12 retter Foto: Claus Søndberg

Restaurant Kronborg Egholm Aalborg Kokken Kasper laver 12 retter Foto: Claus Søndberg

Ingredienser: 800 gram laksefilet uden ben 150 gram stegemargarine Salt og peber 6 bagekartofler 2 rødløg 2 røde peberfrugter 1/2 citron 1 dl 38 % creme fraiche Fremgangsmåde: Laksen skæres i fire bøffer, krydres med salt og peber og grilles på hed grillpande i stegemargarine. Bagekartoflerne skrælles og skæres i tern på 1 x1 cm. Rødløg og peberfrugter skæres i tern. De rå kartoffeltern steges møre på en pande i rigelig smør. Rødløg og peberfrugter steges med de sidste to minutter. Citronen rives i og der krydres med salt og peber. Panden tages fra varmen og creme fraichen røres i. Velbekomme.