Grillkogebog i spændende samarbejde

Syv forskellige toprestauranter deltager

Marianne D. Cornett
Grillet banan - en delikatesse. Privatfoto.
EMNER 8. maj 2014 10:08

SKAGEN: ”Projekt bliv banen” i SIK handler om at give unge i årgangene U 12-U 17 gode oplevelser, der er med til at styrke sammenholdet på tværs af årgangene og være med til at holde dem på banen - både fodboldbanen og den sunde livsbane.

Et af tiltagene er blandt andet en udenlandsrejse, hvor 112 spillere og 15 træner samt en del forældre og søskende tager af sted til Veronelle Cup ved Gardasøen i Italien for at deltage i en stor international fodbold turnering.

Børnene skal selv være aktive med indsamling af penge til turen og én af de gode idéer er en fælles grillbog, hvor hvert hold har været på besøg hos en lokal restaurant i byen og kreeret en ret sammen med kok fra det pågældende sted.

Det er blevet en fantastisk oplevelse, hvor de unge har hygget sig i de forskellige køkkener. Det er der kommet både gode opskrifter samt fine billeder ud af - og en del vil være at finde i grillkogebogen.

Syv forskellige restauranter - nemlig Skagen Strand, Kokkenes, Fiskerestauranten, Pakhuset, Color Hotel, De 2 Have og Hyttefadet har stillet lokaler og kokke til rådighed for arrangementerne, der bringer spillere og trænere tættere sammen.

Når bogen er en realitet - om ca. fire uger - skal spillerne skal ud og sælge den til en pris af 50 kr.

Det bliver spændende at se, hvad de mange unge kokke har fundet på af idéer - inspireret af deres professionelle ”kolleger” fra restauranterne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...