Grøn: Cisilia og Joey Moe er klar

Det nye "par" på scenen ved Grøn Koncert i Aalborg 22. juli

Joey Moe har tidligere været med på Nibe Festivalen - nu er han klar til Grøn Koncert i Aalborg. Arkivfoto: Laura Guldhammer
Aalborg 17. april 2018 08:26 - Opdateret 17. april 2018 08:43

AALBORG: Tuborg og Muskelsvindfonden glæder sig over at kunne præsentere et unikt musikalsk møde på Grøn 2018, når Cisilia og Joey Moe går sammen om en række fælles koncerter. Forud for deres optrædener kommer en spritny fællesudgivelse, som kan opleves live for første gang til Grøn 2018.

Det sammenhold og den glæde, man møder på Grøn, er svær ikke at lade sig inspirere af. I år er netop dét sket med Cisilia og Joey Moe, der har teamet op til deres første fælles koncerter. De to sangeres diskografi tæller bl.a. Joey’s "YoYo", "Million" og "Smukkest på en søndag" samt Cisilias "Wild Child", "Samurai" og "Vi to datid nu" - hits, du kan opleve live på Grøn, ledsaget af helt nyt og fælles musik.

Cisilia og Joey Moe er begge vokset op på Amager - en baggrund, der har givet dem en solid ballast til livet som popstjerner. Joey Moe fortæller:

- Vi kommer begge to fra Amager, fra den samme blok endda, så det føles på en eller anden måde helt naturligt at stå på scenen sammen. Det kommer man til at kunne mærke fra starten af. Det bliver en fest, men der kommer også til at være numre hvor vi åbner vores hjerter og synger vores historier ud.

For første gang nogensinde starter Grøn i 2018 med en koncert på Tiøren ved Amager Strandpark. Cisilia og Joey Moe er første act på scenen, og får således mulighed for at åbne ballet - endda på deres absolutte hjemmebane.

Cisilia fortæller, hvad det betyder for dem, og hvilken energi Grøn tilfører:

- Jeg synes det er virkelig fedt at man kan få lov at åbne op på sin egen hjemmebane, at få lov at gøre det i sit eget hood. Vi glæder os helt vildt! Det bliver rigtigt fedt at lave et kæmpe show sammen med Joey - vi bringer blokken til Grøn! Det er så fedt at komme rundt forskellige steder i landet med Grøn og mærke folks modtagelse. Man kan ikke undgå at blive 100% inspireret af publikums glæde - det er sådan en fed følelse.

Cisilia og Joey Moe er fjerde offentliggjorte act fra årets program. I november blev de internationale himmelstormere Lukas Graham offentliggjort som det første navn på plakaten, mens rocklegenderne D-A-D blev annonceret i marts. Tidligere i april blev det afsløret at R&B-duoen Phlake er med på Grøn for første gang. Resten af programmet afsløres løbende hen over foråret.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...