Grøn Koncert forbliver populær

Det tegner godt for årets Grøn Koncert, hvor billetsalget allerede ligger over niveauet for de foregående år

I 2012 gæstede 20.000 Grøn Koncert i Nørresundby, og 2013 ser ud til at blive et lige så godt besøgt.	Foto: Grete Dahl

I 2012 gæstede 20.000 Grøn Koncert i Nørresundby, og 2013 ser ud til at blive et lige så godt besøgt. Foto: Grete Dahl

NØRRESUNDBY:Sidste år besøgte 20.000 publikummer koncerten i Nørresundby, og der er allerede godt gang i billetsalget til dette års koncert.

- Billetsalget i Aalborg er i år faktisk lidt foran i forhold til de andre år, og med den vejrudsigt vi har lige nu, så tegner det rigtig godt, siger Theis Petersen.

Otte koncert på lidt over otte timer er, hvad gæsternes kan se frem til, når den grønne karavane søndag 21. juli indtager området Trekanten ved Hvorup Kirkevej i Nørresundby.

Siden 1983 har Tuborg og Muskelsvindfonden samarbejdet om den store havefest for at fremme livskvaliteten hos danskere med muskelsvind. Målsætningen og konceptet er det samme, og som det altid har været.

Gengangere som Kato, Magtens Korridorer, Carpark North, Medina og popdouen Nik og Jay har fundet vej til turneen, og nye navne som Lukas Graham, Mads Langer og Donkey Sound feat. Shaka Loveless, Wafande, Klumpen og Raske Penge har også sagt ja til at være en del af holdet.

- Det skal være noget for hele familien, og så skal vi også forny os en gang i mellem. Derfor har vi i år givet plads til reggae og den elektroniske musik, når Wafande, Klumpen og Raske Penge og Shaka Loveless går på åbningsscenen i tre kvarter. Det er lidt utraditionelt, og vi glæder os til at se, hvordan publikum tager imod det, siger Theis Petersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.