Groenewegen sendte signal: Frustrationen har været stor

Dylan Groenewegen tyssede på omverdenen, da han kørte først over målstregen på 7. etape.

Efter nogle frustrerende dage havde Dylan Groenewegen noget, han skulle af med, da han vandt fredagens Tour-etape. Foto: Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix

Efter nogle frustrerende dage havde Dylan Groenewegen noget, han skulle af med, da han vandt fredagens Tour-etape. Foto: Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix

Den hollandske sprinter Dylan Groenewegen fik lukket munden på sine kritikere med sin sejr på fredagens 7. etape af Tour de France.

Det var i hvert fald det, kraftkarlen fra LottoNL-Jumbo signalerede, da han krydsede målstregen med den ene finger på læberne, som om han tyssede på hele verden omkring sig.

- Nogle folk snakker, når du ikke vinder, hvor alle forventer det. Det var virkelig rart at tale med benene, siger Dylan Groenewegen.

Han vandt sidste år den prestigefyldte sidste etape til Champs-Elysèes og har i 2018 fulgt op med syv sæsonsejre inden Tour de France.

Men i de første massespurter blev han ikke blot slået af Fernando Gaviria, men også af flere andre konkurrenter.

- De første dage var det ikke godt nok, og jeg var virkelig frustreret. Men hvis du træner hårdt, skal formen nok være der på et tidspunkt, og i dag følte jeg mig stærk, siger Dylan Groenewegen.

Han har allerede udset sig lørdagens etape til Amiens som en oplagt mulighed for at gentage triumfen.

- Nu skal vi fejre denne sejr, men lørdag tror jeg, at jeg igen vil få chancen, og så prøver vi igen, lyder det fra den 25-årige hollænder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.