Jammerbugt

Grønt flag til Aabybro Skole i træk

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det var Borgmester Mogens Gade, der sendte flaget til tops.

Aabybro: Skoleinspektør Søren Dybdahl Møller havde passende iklædt sig den fineste grønne sweater, da Aabybro Skole torsdag fik Friluftsrådets Grønne Flag og derfor fortsat kan kalde sig ”Grønt Flag Skole,” hvilket betyder, at skolen hvert år fokuserer på et tiltag, der gavner miljøet.

Det var fjerde gang, skolen fik flaget, og det blev hejst til tops i skolens flagstang af Borgmester Mogens Gade med skolens elever og lærere som heppende og ganske højlydte tilskuere.

Aabybro Skole har i år fået Det Grønne Flag fordi skolen i sidste skoleår beskæftigede sig med ”Friluftsliv.”

- I har i den grad igen gjort jer fortjent til Det Grønne Flag med jeres projekter ved Ryaa, i Aaby Skoven, i spejderhytterne og ikke mindst med jeres arbejde i Natur og teknik, sagde Søren Dybdahl Møller til eleverne.

Borgmester Mogens Gade hæftede sig som spejder især ved, at eleverne havde været aktive som netop spejdere.

- Det med spejderdelen passer mig godt, for så ved jeg, at I har arbejdet med, hvordan vi alle sammen skal både benytte og beskytte naturen, som jo er det, I har fået Det Grønne Flag for, sagde han.

Eleverne er allerede i gang med at gøre sig fortjent til et nyt grønt flag næste år. Dette års indsatsområde er nemlig ”Klimaforandringer.”

Borgmesteren opfordrede da også skolens elever til at gå aktivt ind i arbejdet endnu engang.

- Så er jeg helt sikker på, at vi mødes her ved flagstangen igen næste år, sagde han.

Det er Friluftsrådet, der står bag Det Grønne Flag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.