Hanstholm

Grønt lys til SuperBrugsen

Thisted Kommune siger alligevel ja, så nu kan håndværkerne snart gå i gang i SuperBrugsen

Glasfacaderne er stadig dækket til, men nu går der ikke lang tid, inden håndværkerne kan gå i gang med at slå den nye Superbrugs op.
Foto: Peter Mørk

Glasfacaderne er stadig dækket til, men nu går der ikke lang tid, inden håndværkerne kan gå i gang med at slå den nye Superbrugs op. Foto: Peter Mørk

I disse dage er Benny Sørensen, salgschef for SuperBrugsen, en glad mand. En meget glad mand. - Vi skal have skåret hul i dørkarmene, for armene sidder helt oppe over hovedet, siger han. Kommunen har nemlig alligevel givet SuperBrugsen i Hanstholm lov til at slå en mur ned mellem to lejemål i Hanstholm Centret. Så SuperBrugsen får det store åbne rum i SuperBest og Kunstbutikkens gamle lokaler, der var planlagt fra starten af. - Nu skal vi have samlet håndværkerne og snakket om, hvordan vi gør det. Og så skal vi have indhentet tilladelser fra blandt andet brandmyndighederne, men dem får vi også, siger Benny Sørensen. Hvis alt var gået efter planen, skulle butikken have været åbnet den 1. november, så den kunne være klar til julesalget, men sådan skulle det ikke gå. - Jeg gider ikke tænke på det besvær, vi har haft. Nu skal vi videre og se fremad, siger Benny Sørensen og tilføjer: - Det bliver en super lækker butik!

Breaking
Følg snestormens rasen live. Trafikken i hårdknude ved Aalborg
Luk