Grund til smil hos høgene

Aftalen med NHL-stjernen Zack Smith kommer til at få stor betydning for White Hawks

White Hawks-direktør Henrik Andersen (th.) har forstærket cheftræner Lars Ivarssons trup. Foto: Mette Nielsen

White Hawks-direktør Henrik Andersen (th.) har forstærket cheftræner Lars Ivarssons trup. Foto: Mette Nielsen

FREDERIKSHAVN:Der er tale om en markant forstærkning, når NHL-stjernen Zack Smith i den nærmeste fremtid trækker i trøjen hos Frederikshavn White Hawks.

- Det er once in a lifetime, at en klub af vores størrelse kan hente så dygtig en spiller. Han er uden tvivl et niveau over resten af truppen, og jeg tror bestemt, at han kommer til at sikre os en del point. Samtidig er han en sympatisk fyr, der er utrolig seriøs omkring sin sport, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen.

En kreds af lokale sponsorer betaler Zack Smith som bliver i Frederikshavn hele sæsonen, eller indtil NHL-sæsonen kommer i gang.

Zack Smith spiller til dagligt hos Ottawa Senators, hvor han er holdkammerat med Colin Greening, der for tiden tørner ud for Aalborg Pirates med stor succes.

Den 24-årige Zack Smith har en høj stjerne i sin klub, der tidligere i år belønnede hans stabile præstationer med en fireårig kontrakt, der giver ham en årsløn på cirka 10 millioner kroner.

Zack Smith kommer til Frederikshavn onsdag eller torsdag, og han vil muligvis være spilleberettiget allerede på søndag, når høgene møder Herning ude.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.