Gruppen Lotus er færdige i X Factor

Det blev kun til en enkelt live-optræden i X Factor for Lotus, der måtte forlade showet fredag aften.

Gruppen Lotus er færdige i X Factor

I ugevis har deltagerne forberedt sig til det allerførste liveshow i X Factor. Men for gruppen Lotus blev det første show også det sidste.

Da seerne havde stemt, var det nemlig Anne Linnets gruppe og Ida Corrs voksne deltager Jonas, der skulle synge igen og kæmpe om at blive i showet.

Gruppen Lotus, der består af pigerne Louise, Astrid og Nanna, sang nummeret "Tror På Dig" af Lisa Nilsson, mens Jonas gav sin version af Robyns kæmpehit "With Every Heartbeat".

Både Anne Linnet og Ida Corr ønskede at lade deres egen deltager blive i konkurrencen, og det var derfor op til Thomas Blachman at tage det endelige valg, og han kaldte det "ganske usentimentalt", da han sagde farvel og tak til pigegruppen.

Der var på vanlig vis både ris og ros fra dommerne, da deltagerne havde optrådt. Bookmakernes favorit, Amanda, fik at vide af Anne Linnet, at hun "sang super dejligt, men at hun ikke fik udnyttet sit potentiale fuldt ud".

Det hypede boyband Wasteland, der sang "Too Close" af Alex Clare, fik ros af Ida Corr, mens deres egen mentor, Anne Linnet, mente, at de sprudlede af energi på scenen.

Næste fredag går de resterende otte deltagere på scenen for at kæmpe om at få lov at blive endnu en uge i programmet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst