Guardian Angels vil sprede tryghed

Snart klar til at patruljere i Hjørrings natteliv

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Når Guardian Angels om et par måneder for alvor spreder sine vinger ud og begynder at patruljere i Hjørrings natteliv, så vil det det være den første afdeling af sin slags i Danmark.

Foreløbig har lokalafdelingen seks medlemmer, og fire af dem vil gerne gå patrulje - Safety Patrol - i Hjørrings natteliv.

- Medlemmerne er i øjeblikket ved at gennemgå et træningsforløb, hvor de blandt andet lærer konflikthåndtering, selvforsvar og hvad man må foretage sig i forhold til lovgivningen, fortæller Mark Hagbart, der har taget initiativ til oprettelsen.

Guardian Angels (skytsengle) er en international organisation, grundlagt i 1979 i New York med det formål at få borgere til at beskytte medborgeres personlige sikkerhed. Guardian Angels har medlemmer i flere lande, som bl.a. patruljerer i uniform på offentlige steder og griber verbalt og fysisk ind for at afværge eller standse voldskonflikter.

Der er med andre ord tale om en organisation, der går et skridt videre end eksempelvis Natteravnene, som mange kender fra nattelivet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk