Guder på og monstre på teaterscenen i Gedsted

Familieforestilling i teaterforening

De forskellige guder og Monstre i forestillingen ¿Herkules¿ fremstilles på scenen ved hjælp af en blanding af moderne teknik og finurlige Storm P-opfindelser.

De forskellige guder og Monstre i forestillingen ¿Herkules¿ fremstilles på scenen ved hjælp af en blanding af moderne teknik og finurlige Storm P-opfindelser.

GEDSTED:Guder og Monstre. Astrid Lindgrens Bo Vilhelm Olsen. De indgår i repertoiret, som Gedsted Musik- og Teaterforening indleder 2008-sæsonen med. Allerede på det ny års sjette dag kommer teatergruppen Asterions Hus på besøg med familieforestillingen Herkules. Den opføres på Gedsted skole og er et sandt overflødighedshorn af rasende guder og monstre, som på scenen fremstilles ved hjælp af en blanding af moderne teknik og finurlige Storm P-opfindelser. Teatetruppen lover, at vil blive spillet teater på ¿forrygende vis og med en god portion humor¿, så publikum skal være forberedt på en rutsjebanetur af umulige opgaver og farlige udfordringer. Herkules er ren action og antikkens svar på supermand. Forestillingen er beregnet for børn over syv år, men Musik- og Teaterforeningen lover, at der venter voksne en oplevelse ud over det sædvanlige. Lørdag 1. marts er der mulighed for at oplevet et rigtigt teater. Musik- og Teaterforeningen har nemlig reserveret et antal billetter til Aalborg Teaters opførelse af ¿Mio, min Mio¿. Mio, min Mio er Astrid Lindgrens elskede fortælling om Bo Vilhelm Olsen, som vokser op hos sine plejeforældre, der ikke rigtigt forstår sig på børn. Men en dag forandrer alt sig, da en mystisk kraft fører Bo til Landet i Det Fjerne, hvor han møder sin rigtige far Kongen, og hvor han sammen med vennen Jum Jum skal kæmpe mod den onde ridder Kato. Foreningens formand, Niels Heebøll, oplyser, at der arrangeres buskørsel til Aalborg Teater.