Gudstjeneste med Brasiliansk islæt

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Organist Carsten Kær havde dannet gruppen ”Strejf” med den franske bassist Brice Soniano og de to brasilianske stjerne percussionister Bernardo Aguiar og Gabriel Policarpo. Foto: Niels Helver

I søndags var der en frisk og livlig gudstjeneste i Sindal Bykirke med brasilianske rytmer i stedet for orgelmusik til salmesangen. Anledningen var, at organist Carsten Kær havde inviteret den franske bassist Brice Soniano og de to brasilianske stjerne percussionister Bernardo Aguiar og Gabriel Policarpo til Bykirken, hvor de som bandet "Strejf" gav en livfuld koncert.

Det var dog ikke udelukkende en koncert, men også en almindelig gudstjeneste, hvor der var tre barnedåb og en fyldt kirke med mange børn.

- Normalt har vi på denne søndag BUSK (Børn, Unge, Sogn og Kirke) gudstjeneste, men da der ikke længere er FDF’er, som var aktive deltagere, besluttede vi at lave en musikgudstjeneste i stedet for og med 3 gange barnedåb og masser af børn, skal det nok blive en god og livlig erstatning, siger sognepræst Hanne Jørgensen.

Og hun fik ganske ret. Det var forfriskende gudstjeneste med konfirmander, der læste ind- og udgangsbønnen, børn der tegnede under prædiken, og "Strejf" der akkompagnerede salmerne på en anderledes måde.

Efter gudstjenesten var der brasiliansk mad i Sognegården kreeret af kirketjener Anna Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden