Guitarhelt vil underholde børn

Veteranbandet Rolling Stones' legendariske guitarist, Keith Richards, kan snart skrive børnebogsforfatter på det ellers lidt ensidige CV.

Det er ikke første gang, han står som forfatter på en bog. Men det er helt sikkert første gang, at bogen er tilladt for børn.

Den 70-årige rockguitarist, Keith Richards, kan til efteråret pryde sig med titlen som børnebogsforfatter. Det sker, når bogen "Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar" kommer til at stå på hylderne hos alverdens boghandlere. Det skriver Billboard.

Bogen, der er medforfattet af Barnaby Harris og Bill Shapiro, handler om den efterhånden naturstridige guitarhelts bedstefar, musiker Gus Dupree, og hans forhold til den unge og uskyldige Richards.

- Jeg er lige blevet bedstefar for femte gang, så jeg ved, hvad jeg taler om. Det specielle bånd mellem børn og bedsteforældre er unikt og skal værdsættes. Dette er historien om et af de magiske øjeblikke. Må jeg være lige så fantastisk en bedstefar, som Gus var for mig, skriver Keith Richards i en pressemeddelelse.

Historien er illustreret af Richards' egen datter, den 28-årige model og billedkunstner Theodora Richards.

"Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar" udkommer på forlaget Little, Brown Books for Young Readers.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.