Gul stribe med udfordringer Ny sti ved Gl. Lindholm Skole byder på armgang, svævebane og klatrevæg

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gl. Lindholm Skoles motto er ”En skole med FART”, og det passer jo godt med den nye vikingesti.

Når man ankommer til Gl. Lindholm Skole via Forbindelsesvejen, opdager man hurtigt en gul stribe i asfalten, der leder ind mellem de mange bygninger. Striben er praktisk, hvis man skal finde kontoret, men den fungerer også som kondisti for børnene rundt på skolens område.

I lang tid var det bare en kilometer uden de store forhindringer, men ideerne blomstrede blandt folk på skolen og skolens ledelse. Man kunne bygge en masse sjove ting. Men det kostede jo penge...
Efter fire års arbejde med aktive kontakter og ansøgninger i øst og vest er det lykkes at få en kondisti etableret langs den gule stribe med masser af udfordringer for store og små. Stien hedder ”Vikingestien”.
Blandt de mange ting, der skal forceres undervejs, er stativer hvor man kan klatre og gå armgang, områder, hvor man skal holde balancen, en svævebane, en klatrevæg, mere almindelige legeredskaber samt en kæmpe lommeregner, hvor man kan hoppe fra tal til tal.
Vikingestien har kostet næsten en halv million kroner og er betalt af Forvaltningen for Sundhed og Bæredygtig Udvikling, Skole- og Kulturforvaltningen, Fritidsforvaltningen, Gl. Lindholm Skoles DUS, Det Obelske Fond samt af skolens egne midler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.