Gul tophue afslører narkosmugler

- Det var som i Find Holger, siger narkochef om anholdelsen af mistænkt amfetaminsmugler.

Gul tophue afslører narkosmugler

Hvis man ikke har rent mel i posen, er det ikke god idé at skille sig ud.

Det må en 43-årig islænding sande, efter at politiet fandt frem til ham og sigtede ham for indsmugling af 5,5 kilo amfetamin på grund af hans gule tophue.

Den 11. februar får politiet et tip om, at der ligger 5,5 kilo amfetamin i en bagageboks på Københavns Hovedbanegård.

- Vi kigger så på overvågningsbillederne og ser to mænd. Den ene er en 28-årig islænding, som vi kender i forvejen, men den anden kender vi ikke, siger narkochefen i Københavns Politi Steffen Th. Steffensen.

Det mest bemærkelsesværdige ved den ukendte mand var, at han havde en gul tophue på. Det er jo ikke meget for politiets efterforskere at gå efter, men en lille uges tid senere var der alligevel bid.

- En kollega, der i sin fritid er på vej i byen, ser manden med den gule tophue på Christianshavn Metrostation. Han tilkalder politiet, og manden bliver anholdt, fortæller Steffen Th. Steffensen.

Det drejer sig om en 43-årig herboende islænding, som dagen efter blev fængslet i et grundlovsforhør.

- Vi skulle finde Holger, og det gjorde vi, siger narkochefen han med henvisning til den populære børnebogsserie, hvor børnene skal finde Holger i et mylder af mennesker.

Tirsdag fandt politiet så frem til den 28-årige, der blev anholdt i et havehus i Odense, og onsdag blev han i et grundlovsforhør i Dommervagten i København fængslet i 15 dage.

- Det er en fin sag, som er klaret i løbet af et par dage. Det er et godt stykke arbejde, der er lavet, siger narkochefen om anholdelserne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.