Gulddreng til Palm Beach Festival

Jens Ole Pedersen
Gulddreng kan opleves på Palmestranden til årets Palm Beach Festival.
1. april 2017 09:00

Årets Hovednavn til Palm Beach Festival i Frederikshavn i dagene 28.- 29. juli bliver Gulddreng.

Han er på rekordtid blevet én af de mest omtalte stjerner på den danske popscene, og Gulddreng har lagt landet ned med de to kæmpe hits “Model" og “Se Mig Nu". Singlerne har regeret hitlisterne hele sommeren og efteråret 2016.

Alle seks singler har indtaget førstepladsen på Spotify’s streaming liste og samlet blevet hørt over 40.000.000 gange på platformen.

Forventningen i år til Palm Beach Festival er 1.000 mennesker på Palmestranden, og scenen i år bliver i vandkanten, fortæller Tim Simonsen fra Palm Beach Festival.

- Konceptet er ændret og hele festivalen bliver under åben himmel. Et nyt tiltag i år er, at temaet bliver rustik og alt bliver opbygget i træ, så vi følger et tema. Musikken bliver endnu bedre i år med mange store artister og en del flere bands end sidste år.

- Endnu et tiltag er, at man får et loyalitets armbånd med, som kan benyttes i uge 29 og 30 til fordele og procenter i Frederikshavns butikker, herudover støtter vi kræftens bekæmpelse med 10 procent af vores samlede overskud.

- Der vil være masser af aktiviteter på stranden begge dage både i form af cross-fit, vollyball, vandsport og meget mere, fortæller Tim Simonsen.

- Helt simpelt får du virkelig mange oplevelser og muligheder med din billet, og samtidig er det i år muligt at tilkøbe fri bar for 299 kroner plus 200 kroner for billetten, altså fri bar for 499 kroner.

Teltet er droppet i år så festivalen foregår under åben himmel.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...