Guldfirerens unge er dybt skuffede

Flere af de unge roere i Guldfireren havde svært ved at skjule skuffelsen, efter at de blev nummer tre ved OL.

Guldfirerens unge er dybt skuffede

Mens Eskild Ebbesen var tydeligt glad for at vinde sin femte OL-medalje på stribe, så skulle nogle af de andre roere i Guldfireren lige vænne sig til, det blev til en bronzemedalje i torsdagens OL-finale på Dorney Lake uden for London.

Ikke mindst Morten Jørgensen skulle lige kapere skuffelsen over at være blevet detroniseret som olympisk mester.

Den 27-årige roer fra Næstved, som var med til at vinde guld ved sit første OL for fire år siden i Beijing, stod en stund og kiggede ud over vandet, før han gik i gang med den stribe interview, der ventede.

- Inderst inde tror jeg, at jeg er glad for bronze, men lige nu er jeg ret skuffet over, at vi ikke har fået guldet. Det tror jeg også, at de andre er, siger Morten Jørgensen.

Den danske båd med Eskild Ebbesen, Jacob Barsøe, Morten Jørgensen og Kasper Jørgensen førte næsten hele finalen, men i afslutningen blev de snert overhalet af Sydafrika og Storbritannien.

- Når man går efter guldet og ikke får det - og vi vidste, at vi kunne gøre det - så skal man være lidt skuffet. Vi er konkurrencemennesker.

- Men i bund og grund tror jeg, at jeg er glad for medaljen. Jeg skal bare lige vænne mig lidt til det, siger Morten Jørgensen.

OL-debutanten og yngstemanden i båden, Jacob Barsøe, havde også svært ved at skjule sin skuffelse.

- På de sidste 500 meter, da vi skal øge tag-frekvensen, driller vinden os og tager vores årer, siger den 23-årige roer.

- Vi får lavet nogle lidt for dårlige tag og får det ikke kontrolleret ordentligt. Og så holder det lige præcist ikke. Det er så ærgerligt.

- Vi får en medalje med, og jeg tror, at jeg bliver glad for den. Men lige nu er jeg meget skuffet, siger Jacob Barsøe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.