Guldmærker: Knive afløser gryder

Bilka, Føtex og Salling lokker med nye knive, når gryderne er væk

Selv om Dansk Supermarked havde problemer med at levere gryder til tiden, så begynder en ny guldmærkekampagne. Foto:

Selv om Dansk Supermarked havde problemer med at levere gryder til tiden, så begynder en ny guldmærkekampagne. Foto:

NORDJYLLAND:Adskillige tusinde kunder hos Bilka, Føtex og Salling har samlet guldmærker for at købe gryder og pander med stor rabat. Og selv om Dansk Supermarkeds guldmærkekampagne har været udsat for massiv kritik, så forsøger supermarkederne igen at lokke kunder til med en ny kampagne, som indebærer, at kunderne kan købe knive med rabatter, hvis de vel at mærke samler guldmærker.

Det er 13 forskellige knive fra Zwillings Five Star-serie, som kunderne kan købe med 55-75 procent rabat, når de afleverer et hæfte fuld af guldmærker.

Mange kunder har ellers raset mod Dansk Supermarked, fordi de måtte vente i ugevis på gryderne. Det har også fået Forbrugerrådet til at kritisere Dansk Supermarked, men indkøbsdirektør Jean Ladehoff forsikrer, at Dansk Supermarked vil have bedre styr på tingene i den nye guldmærkekampagne, som løber indtil februar.

– Vi har forberedt vores leverandør på, at selv de mest optimistiske estimater kan blive overgået. Salget af gryder og pander var fire gange større end forventet, og derfor kunne leverandøren ikke følge med. Det vil vi selvfølgelig ikke risikere igen, siger Jean Ladehoff.

Forbrugerne skal samle 40 guldmærker, før de kan købe knivene med rabat. Akkurat som i den foregående kampagne få kunderne t guldmærke for hver 50 kr., de køber for i butikkerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.