Guns’n Roses-kopier i Maskinhallen

Europas førende Guns N Roses kopiband støtter tidligere udsendte soldater ved koncert i Maskinhallen

Guns N’ Roses Jam er så tæt på originalerne, at det er svært at høre forskel. Arkivfoto: Lars Pauli

Guns N’ Roses Jam er så tæt på originalerne, at det er svært at høre forskel. Arkivfoto: Lars Pauli

FREDERIKSHAVN:Skrål med på udødelige rockklassikere som Sweet Child O’ Mine, Paradise City og Knocking on Heavens Door, når Guns N Roses-Jam fyrer den af så tæt på originalerne, at det er svært at høre forskel. Bandet går linen helt ud, og leverer komplet sceneshow og outfit fra bandets storhedstid i 90’erne. Alt overskud fra koncerten går til foreningen Danmarks Veteraner, der støtter hjemvendte soldater, der har brug for ekstra hjælp.

Ved en række koncerter hen over efteråret hylder Europas bedste Guns N’ Roses kopiband de soldater, der har været udsendt i Danmarks tjeneste. På sin vej rundt i hele landet rammer turnéen lørdag aften Maskinhallen i Frederikshavn, og alt overskud tilfalder foreningen Danmarks Veteraner

Midler til veteraner

- Vi har brug for flere midler i vores arbejde med de af vores veteraner, der har brug for særlig hjælp, og denne koncert-turné er derfor meget interessant for os. Vi er meget positive over især nye tiltag på veteranområdet, og vi er sikre på at vi sammen med Guns N’ Roses-Jam kan få skabt en række vellykkede arrangementer til glæde og gavn for spillested, musikere, koncertgængere og ikke mindstveteraner og deres pårørende, siger Niels Hartvig Andersen, landsformand for Danmarks Veteraner.

Glæder sig til Frederikshavn

Koncertturnéen får seks stop i Jylland og tre på Sjælland, og kopibandet - der er blevet kaldt Europas bedste af sin slags - glæder sig til at gå på scenen for mange festglade frederikshavnere i Maskinhallen. - Guns N’ Roses laver potent rockmusik med noget på hjerte. Axl Rose er kendt for både aggressive og antiautoritære udfald mod ledere og politikere, samt pompøse ballader, hvor de store følelser får frit løb. Det er musik, man både kan kæmpe, feste og græde til. Derfor synes vi, at musikken passer enormt godt ind i denne sammenhæng, siger Peter Rosensteen, der agerer den iltre, rødhårede frontfigur i Guns N’ Roses-Jam.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.