Gustav: Reality-stjerner vil benægte alt

Gustav Salinas’ bog byder på skarpe sandheder

Reality-stjernen Gustav Salinas’ (th) nye bog byder på skarpe sandheder. Sidney Lee (tv) ryster dog ikke i bukserne. Arkivfoto: Uffe Weng, Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Reality-stjernen Gustav Salinas’ (th) nye bog byder på skarpe sandheder. Sidney Lee (tv) ryster dog ikke i bukserne. Arkivfoto: Uffe Weng, Scanpix Scanpix Denmark

KØBENHAVN:Når Gustav Salinas fra ”For Lækker til Love” og ”Divaer i Junglen” om kort tid hænger flere realitystjerner ud i en ny bog, bliver der røre i vandene.

I hvert fald er Gustav Salinas ret sikker på, at hans reality-kolleger snart er færdige med at smile pænt til ham.

- Om halvanden uge vil de hade mig. Så er det slut med de gode venskaber, siger Gustav Salinas.

Sandheden skal frem

Det ændrer ikke på hans beslutning om at udgive bogen ”Mit Sande Jeg”, der ifølge ham vil give et indblik i reality-verdenen bag facaden.

- Folk fortjener at vide sandheden, også selvom jeg godt ved, det lyder hårdt og jeg får nogle uvenner. Læserne kan forvente at få en masse at vide om det, der sker bag kameraet. Lidt ligesom ”Den Hemmelige Socialdemokrat”, afslører Gustav Salinas.

Men kollegerne er dog ikke særlig nervøse ved udsigten til en afslørende bog fra den flamboyante stjerne.

Dårlig stil

Reality-kollegaen Pernille Nygaard fra ”Paradise Hotel” har dog alligevel strategien klar: Benægt, benægt, benægt!

- Hvis der står noget om mig, er det ikke rigtigt, og jeg vil selvfølgelig benægte alt, lyder det fra Pernille Nygaard fra ”Paradise Hotel”, der ikke er vild med tanken om, at Gustav Salinas vil hænge sine kolleger ud.

- Jeg synes, at det er dårlig stil og en dårlig måde at få opmærksomhed på, siger hun.

Spændende person

Marc Ciano, som blev kendt for at være ”For Lækker til Love”, mener heller ikke, at Gustav Salinas har noget ”snavs”, der kan skade hans omdømme. Han tvivler dog på, at han ligefrem gider at læse bogen for at finde ud af det.

- Men måske kan jeg få den på lydbog. Han er en spændende person, så jeg forstår egentlig godt, at han udgiver en bog, siger han.

Peter Birch, der blev kendt, da han deltog i ”Paradise Hotel”, hvor han blev kæreste med Amalie fra samme show, har for alvor taget ja-til-reality-hatten på.

- At Gustav kommer med sin mening, synes jeg bare er fedt. Det viser bare, hvor ægte han er, siger Peter Birch.

Ryster ikke i bukserne

Også Sidney Lee, som gjorde sin entre i ”Singleliv”, og som tidligere har været udtalt modstander af den flamboyante stjerne og debuterende forfatter, tager det stille og roligt.

- Jeg ryster ikke i bukserne, jeg er cool nok med ham. Og jeg synes godt, man må udlevere andre. Vi har ”disset” hinanden på nettet, og nu er vi cool igen, siger han.

Men hvad der end sker i forhold til hans andre reality-kolleger, så vil Gustav Salinas altid have en ven i Susan K., fortæller hun.

- Jeg skal helt sikkert eje den bog. Det bliver guf, siger hun.

Bogen ”Mit Sande jeg” udkommer den 25. marts.

/Newspaq/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden