Hundelev

GVL gjorde dt godt i Italien

Forhandlergenet blev også prøvet af under Limone Cup

GVLs piger og drenge klar til landskamp i Italien.Privatfoto

GVLs piger og drenge klar til landskamp i Italien.Privatfoto

LØKKEN/HUNDELEV:34 fodboldspillere fra GVL Løkken og Hundelev Boldklub har været til Limone Cup i Italien. Under opholdet oplevede de landskampen Danmark-Italien.

De 34 fodboldspillere var fordelt på to drengehold og to pigehold, som alle klarede sig sportslig godt med en 2. plads og tre 3. pladser.
- På turen var der mulighed for at besøge det lokale marked, hvor forhandlergenet blev prøvet af. Tirsdag aften gik turen til Milan for at se landskampen mellem Danmark og Italien, hvor Danmark desværre tabte 1-3, fortæller træner Per Mejlholm.
- Onsdag aften var der dog revanche til Danmark, da pigeholdet slog et lokalt italiensk pigehold 8-0. På trods af det store nederlag var der efterfølgende venskabeligt og gæstfrit dækket op med et stort kagebord efter kampen, siger Per Mejlholm.
Turen var støttet af GVL, GVL´s venner, HB, Løkken Koncert, Fakta Løkken, Spar Vittrup, Super Spar Løkken, Søborg og Strandgården.
- Ligeledes en stor tak til forældre som var søde til at bage både pølsehorn og kage til spillerne. Det blev modtaget og nydt med stor tilfredshed, slutter Per Mejlholm.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.