GVL i gang med at anlægge multibane

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Klar bane. Foto: Privatfoto.

Drømmen om en multibane på Stadion i Løkken er nu ved at tage konkret form. Der skal bygges en dobbelt multibane med tribune, en skaterrampe og en løbesti rundt om stadion. Det sker i etaper over flere år.

De gamle tennisbaner fra 80erne er blevet fjernet. Arbejdet blev udført af et hold frivillige fra Lions Club Løkken.

- Der er således gjort klar til, at frivillige fra GVL går i gang efter efterårsferien med at bygge første etape af multibaneanlægget. Den skal gerne stå klar sidst på året. Vi forventer at holde officiel indvielse af banen i foråret 2017 - Symbolsk i samme år som GVL kan fejre 50 års jubilæum, udtaler styregruppen som består af Per Mejlholm, Henrik Frandsen, Niels Glyø og Jens Sørensen.

- Der bliver to banedele, så der kan laves flere aktiviteter ad gangen. Der bliver mulighed for at fjerne midterbanden mellem de to multibaner, så der kan skabes én stor bane der kan bruges til 8 mands fodbold, teaterforestillinger for de yngste eller måske udendørs gudstjeneste, mulighederne er utallige, fortæller GVLs sekretær Jens Sørensen.

Der er planlagt i alt fire etaper, som forventes at komme med en etape om året.

Etape 2 bliver en tribune med siddepladser i forbindelse med banen. Etape 3 består af ny parkeringsplads og en skaterpark, der etableres i samarbejde med de ældste elever på Løkken skole. I etape 4 anlægges en motionssti hele vejen rundt med forhindringer. Stien kommer også til at forbinde stadion med den nye skov sydøst for Løkken.

- Multibanen anlægges så bredt, at det er vores håb, at den kan blive et samlingssted for mange grupper. Det er såvel skolens elever, turister og lokale som kan benytte anlægget til bevægelse, boldleg og gymnastik.

- Der bliver udstyret med lys- og lydanlæg, og der indkøbes bolde og andet udstyr. Vi planlægger også, at der skal være arrangementer for børn hver fredag, forklarer Jens Sørensen.

Der er blevet søgt fondsmidler til etablering af multibanen. Det har resulteret i midler fra blandt andre Lokale og Anlægsfonden, Inger Bang Christensens og Vagn Bang Christensens Mindefond, Sparekassen Vendsyssel og SuperBrugsen i Løkken, og der søges stadig efter flere penge. Hjørring Kommune er gået ind med 250.000 kr. til multibanen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.