Hjørring

Gymnasieelever vandt konkurrence

3. u fra Hjørring Gymnasium og HF Kursus deltog i robot-konkurrence og vandt deres kategori. Vinder-holdet skal deltage i finalen i Indien

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Andenpladsen i kategorien Open gik til holdet Concert Control. Privatfoto

HJØRRING:Tre elever fra 3. u på Hjørring Gymnasium og HF Kursus skal 25. til 27. november til international finale i New Dehli i Indien. De vandt i weekenden førstepladsen - og dermed en finaleplads - i en konkurrence om at bygge den bedste robot. Deres holdnavn var Breakning Bad Bricks og deres robot kan nedbryde forladte/ødelagte bygninger og sortere byggematerialerne.

Vinderholdet består af Anne Christensen, Emil Fulei Lykke Aagreen og Uffe Lauge Christensen, og de skal følges med et hold fra Thisted, der valgt kategorien Regular.

Hjørring-holdet havde tre kammerater mere med fra 3. u, da de deltog i den danske finale i World Robot Olympiad. Begge var med i kategorien Open, hvor man i år skulle lave en innovativ løsning, der bruger robotteknologi til at reducere, håndtere og genbruge affald. Det andet hold, Concert Control, vandt andenpladsen med en robotskraldespand med indbygget affaldssortering. Holdet består af Ditte Jensen, Ida Skovmose Bruun og Sofie Skovsmose Baadsgaard.

Det er fjerde gang, at Hjørring Gymnasium og HF-Kursus sender elever til konkurrencen. Det er i faget informationsteknologi og i fritiden, eleverne har arbejdet med projekterne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.