Gymnaster i Island

Juniorer fra Jammerbugten på opvisningstur

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Træningsfaciliteterne var helt i top.

JAMMERBUGT:Jammerbugtens Landsdeljuniorhold har haft en fantastisk tur til Island.

- Det var helt igennem en succes, hvor gymnasterne trænede i en kæmpe gymnastiktræningshal med alt i redskaber, lavede opvisninger og havde rig lejlighed til at opleve den spændende islandske natur, fortæller holdleder Helle Kronborg.
Blandt de mere rekreative indslag var en rundtur, kaldet Den Gyldne Cirkel, hvor gymnasterne blandt andet så Gulfoss Vandfaldet og Geysir, badede i den Blå Lagune, var på riverrafting og på hvalsafari.
Det var en uge med et tæt program. Ud over gymnastikken og de store oplevelser blev der også hygget med hinanden.
- Det var en fantastisk folk unge mennesker, som samarbejdede, overholdte alle aftaler, så det er en flok gymnaster, vi er stolte af, afslører Helle Kronborg.
Nu har holdet sommerferie, og en ny sæson indledes i Aabybrohallen den første søndag i september.
- En del af gymnasterne skal på efterskole næste år. Det bliver en ny og spændende oplevelse for dem. Vi vil savne dem, men håber selvfølgelig at en masse nye gymnaster kommer på holdet.
Det eneste krav for at gå på holdet er, at man går til gymnastik i en lokalforening, aldersmæssigt er mellem 8. kl. og 18 år, samt at man deltager i træninger om søndagen og holdets øvrige aktiviteter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.