H.P. Rytter gør comeback

Fodboldkommentator Hans Peter Rytter, der stod på sidelinjen til AaB's kampe i 16 år, bliver hevet frem fra gemmerne, når ANR helt enestående sender Superligafodbold onsdag aften.

Rasmus Würtz skulle have gode muligheder for at blive klar til næste superligakamp, som er mandag ude mod HB Køge.  Foto: Lars Pauli.

Rasmus Würtz skulle have gode muligheder for at blive klar til næste superligakamp, som er mandag ude mod HB Køge. Foto: Lars Pauli.

Radiostationen ANR sætter nu også alle sejl til i bestæbelserne på at hjælpe AaB fri af nedrykningskampen. Til onsdagens kamp mod SønderjyskE er Hans Peter Rytter tilbage i æteren - fire år efter, ANR egentlig stoppede med at sende direkte fra AaB's kampe. - Alle snakker AaB, og på ANR vil vi selvfølgelig gerne bidrage til det, der forhåbentlig bliver en festlig aften, siger daglig leder på ANR, Jan H. Jensen. - Han gik glip af blot to AaB-kampe mellem 1991 og 2007, og ingen har større viden eller evne til at formidle, så man føler, man er der, når AaB spiller kampe, siger Jan H. Jensen, der har fundet endnu et koryfæ frem til lejligheden. Den tidligere AaB-forsvarer, Søren Thorst, kommer således til at fungere som Hans Peter Rytters medkommentator til kampen. - Det er en spændende kamp, og jeg har savnet det. Og hvis Brian Nielsen kan gøre comeback, så kan jeg vel også - uden sammenligning i øvrigt, siger Hans Peter Rytter. - AaB står rigtig godt i nedrykningskampen. Havde det været i poker, ville jeg have sagt, at de står med to esser, men det kan man selvfølgelig også tabe på, siger han. ANR sender AaB-SønderjyskE onsdag aften med optakt fra klokken 19 og selve kampen bliver spillet klokken 20 på Aalborg Stadion.